Groot nieuws!

2024/09/01
Deel dit op

We zijn verheugd om een belangrijke mijlpaal in de evolutie van L&AD aan te kondigen! Vanaf 1 september 2024 versterken JohanVan den Branden & Guillaumeoux de Bézieux ons team als Partners. Zij brengen frisse energie en een schat aan ervaring met zich mee om transformatieve verandering te stimuleren.

Dit is niet zomaar een routinematige uitbreiding - het is een gedurfde stap die de weg vrijmaakt voor het verleggen van grenzen, het uitdagen van de status quo en het creëren van betekenisvolle, duurzame impact. Bij L&AD passen we ons niet alleen aan veranderingen aan, we leiden ze. Bij ons draait alles om het herbekijken van groei, het herdefiniëren van succes en ervoor zorgen dat onze weg vooruit net zo gunstig is voor onze klanten als voor de wereld waarin we leven en werken. En de focus niet verliezen op het centraal stellen van het menselijke element in alle veranderingsprocessen gaat niet alleen over strategieën of systemen, het gaat over mensen.

Ons spel verbeteren met bewezen leiders in transformatie

Door Guillaume & Johan te verwelkomen, zijn we beter dan ooit toegerust om onze klanten door de uitdagingen en kansen van de snelle zakenwereld van vandaag te leiden.

Guillaume Roux de Bézieux brengt een dynamische mix van creativiteit en zakelijk inzicht in ons team. Hij heeft een achtergrond in marketing en digitaal publiceren en wordt gedreven door een passie voor innovatie en duurzaamheid. Zijn leiderschap bij Actium Editions werd gekenmerkt door zijn toewijding aan storytelling en klantenbinding. Guillaume's vooruitstrevende benadering van bedrijfsstrategie zal ons helpen bij het inspireren en leiden van transformatieve projecten die veel verder reiken dan de directiekamer.

Johan Van den Branden is een doorgewinterde strateeg en docent met meer dan 25 jaar ervaring in de financiële en juridische sector. Zijn hele carrière was hij een katalysator voor verandering. Johan staat bekend om zijn innovatieve mindset en zijn grote toewijding aan operationele uitmuntendheid. Hij is gepassioneerd over het stimuleren van goed presterende bedrijfsomgevingen waarin elk individu kan gedijen. Het draait bij hem allemaal om het creëren van waardegedreven, inclusieve strategieën die zorgen voor duurzame groei. Johans geloof in de kracht van mensen sluit perfect aan bij onze missie hier bij L&AD.

De toekomst is helder - leiden met een doel

Met Johan en Guillaume gaat niet alleen over het toevoegen van namen aan ons team - het gaat over het versterken van ons vermogen om transformatieve, doelgerichte verandering te leiden, samen met onze bestaande partners, Nicolas Delebois en Rudi Baert, en ons team van deskundige consultants.

Deze partnerschapsuitbreiding weerspiegelt onze niet aflatende toewijding aan uitmuntendheid en onze overtuiging dat echte transformatie begint bij mensen. Door onze krachten te bundelen, zijn we in staat om organisaties te begeleiden doorheen complexe veranderingen, zich diepgaand te engageren met hun stakeholders en strategieën te implementeren die succes op lange termijn stimuleren, zonder de toekomst van onze planeet in gevaar te brengen.

Johan en Guillaume aan boord halen is een cruciaal moment voor ons”, zegt Nicolas Delebois, Managing Partner bij L&AD. "Hun expertise en gedeelde toewijding aan onze waarden zullen ons helpen de grenzen te verleggen van wat mogelijk is op het gebied van transformatie. We zijn enthousiast om organisaties te blijven leiden naar een toekomst waarin succes duurzaam en mensgericht is."