18 oktober, Webinar in FR

2024/10/06
Deel dit op

-Aan HR en organisatiedirecteuren- Ontwikkel de Energy Skills!!!

Moet u voortdurend nieuwe uitdagingen aangaan om de betrokkenheid, productiviteit en afstemming van uw teams te behouden? Wij begrijpen hoe moeilijk het kan zijn om de teamdynamiek te beheren, vooral in de steeds veranderende werkomgeving van vandaag. Daarom zijn we verheugd om u uit te nodigen voor de lancering van Map & Match in België—een revolutionair hulpmiddel waarmee HR-verantwoordelijken en organisatiedirecteuren krachtige en samenhangende teams kunnen creëren door individuele sterke punten af te stemmen op de rollen binnen het team.

Map & Match is speciaal voor u ontworpen en biedt:
✅ Betere betrokkenheid en minder burn-out, door werknemers te helpen te gedijen in rollen die aansluiten bij hun sterke punten.
✅ Eenvoudige talentontwikkeling, met bruikbare inzichten die evaluaties en prestatieplanning vergemakkelijken.
✅ Verhoogde teamstabiliteit door het bevorderen van een meer tevreden en samenhangend personeel, terwijl het personeelsverloop vermindert.
✅ Een beter begrip van teamdynamiek, zelfs op afstand of in cross-functionele teams, dankzij geavanceerde, gebruiksvriendelijke analyses die zijn afgestemd op de unieke behoeften van uw organisatie.

Als u genoeg heeft van generieke tools en op zoek bent naar een oplossing met echte impact—zonder urenlange configuratie—dan is Map & Match het innovatieve en efficiënte platform waar u op heeft gewacht. Of u nu te maken heeft met inconsistente teamprestaties of een hoog personeelsverloop, dit hulpmiddel is ontworpen om u te helpen deze uitdagingen direct aan te gaan.

#HumanResources, #HRInnovaties, #TeamBetrokkenheid
#WerkProductiviteit, #MapAndMatch, #HRTool, #TalentBeheer, #TeamPrestaties, #Leiderschap, #Betrokkenheid, #PresterendeTeams, #HRBelgië, #WelzijnOpHetWerk

Link :